Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


Influensavaksine

5. oktober 2021 kl. 08:57

Årets influensavaksine er forventet i slutten av oktober. Vi gjennomfører vaksinekvelder 26., 27. og 28.oktober ved Hallset legesenter.Ta kontakt for timebestilling.

Les gjerne anbefalingene om influensavaksinering her: 

https://www.fhi.no/sv/influensa/influensavaksine/influensavaksine/

 

Viktig informasjon om Janssen-vaksinen.

10. juni 2021 kl. 15:45

Hallset Legesenter tilbyr IKKE Janssen-vaksinen mot covid-19. Vi mottar IKKE eksterne pasienter til vaksinering og henvendelser om Janssen-vaksinen fra andre enn pasienter tilhørende vårt senter blir IKKE besvart. Vaksinen har vist å kunne gi sjeldne alvorlige bivirkninger. Les gjennom alt på siden fra Helsenorge som du finner her. Dersom du vurderer å ta vaksinen hos noen som tilbyr den og ønsker rådgivning om Janssen-vaksinen må du bestille en time hos fastlegen for samtale på kontoret eller på video, ikke en enkel telefonsamtale. Det blir heller ikke benyttet ø-hjelpstimer for å vurdere dette. https://www.helsenorge.no/koronavirus/janssen-vaksinen/

Usikret informasjon!

31. mai 2021 kl. 15:26

Vi har blitt gjort oppmerksomme på at enkelte personer har mottatt meldinger fra ukjente telefonnummer, hvor Hallset legesenter står som avsender. Lenker er ofte vedlagte.

Disse skal IKKE åpnes, og er ikke fra oss!

All post fra Hallset legesenter sender via Pasientpost eller helserespons, eller signert KlinikkSMS

Dr. Mæland er tilbake.

27. april 2021 kl. 15:29

Njål Flem Mæland er tilbake i jobb etter permisjon. Vikar Magnus Bjørnaas vil jobbe noen uker i august 2021, men etter dette starter han i annen jobb. Vi takker Magnus for godt samarbeid! 

Korona-vaksine. Du blir kontaktet når det er din tur.

18. januar 2021 kl. 16:28

Vaksiner kommer ukentlig til Trondheim Kommune. Det er klare regler for hvem som skal prioriteres. Du blir kontaktet pr telefon når det er din tur. Du trenger ikke å si fra til fastlegen om du ønsker vaksine eller ikke. Vi har god oversikt over dine sykdommer og vi er i disse dager i gang med å utarbeide lister over de pasienter som skal rykke frem i køen. 

Les gjerne med her på FHI. 

Influensavaksine 2020

8. september 2020 kl. 17:00

Forventet på lager hos oss i slutten av september. Det er risikogruppene som anbefales vaksinert. Vi planlegger i år kveldsvaksinering med booking på forhånd i tillegg til at en kan vaksineres i forbindelse med legebesøk. Drop-in vaksinering må avtales med resepsjonen. Følg med på nett eller facebook.

Influensavaksine anbefales spesielt for: 

 • Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester).
 • Beboere i omsorgsboliger og sykehjem
 • Alle fra fylte 65 år
 • Barn og voksne med:
  • diabetes type 1 og 2
  • kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt
  • kronisk nevrologisk sykdom eller skade
  • nedsatt immunforsvar
  • svært alvorlig fedme (KMI over 40)
  • annen alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege

I tillegg anbefales influensavaksine til:

 • Helsepersonell som har pasientkontakt.
 • Husstandskontakter til immunsupprimerte pasienter
 • Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser

Kilde FHI

Koronavirus - Covid-19

13. mars 2020 kl. 14:49

Har du spørsmål om det nye koronaviruset? Hvis du ikke finner svar på fhi.no, ring: 815 55 015. Hvis du tror du kan være smittet, ring fastlegen. Dersom du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt: 116 117

Du kan være smittet:

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon som feber, sår hals og hoste

OG

Har vært i områder med vedvarende spredning

ELLER

Har vært i kontakt med person som har påvist smitte.

LES MER HER PÅ FHI SINE SIDER.

 

Videokonsultasjon.

19. november 2019 kl. 11:55

Vi tilbyr nå videokonsultasjon. Ta kontakt for å bestille dersom du tenker at et fysisk besøk på kontoret ikke er nødvendig for det du ønsker å ta opp med fastlegen.

Fornyelse av vanedannende medisiner.

21. november 2018 kl. 14:00

Som hovedregel skrives vanedannende medisiner kun ut etter avtale med lege i hvert enkelt tilfelle. Eksempler på slike medisiner er vival, sobril, imovane og en rekke smertestillende som inneholder morfinliknende stoffer. Felles for alle disse medisinene er at de kun skal brukes fast i helt spesielle tilfeller og gir problemer med tilvenning på sikt. De er også forbundet med fare i forbindelse med bilkjøring. Dette betyr at vi ofte ikke kan fornye pr SMS eller telefon. Noen ganger vil legen at du skal komme på time for å se om det kan finnes alternativer som dekker ditt behov og ikke er vanedannende.

HALLSET LEGESENTER FLYTTER TIL NYTT LOKALE

19. juni 2018 kl. 16:49

Fra 20. august 2018 er vår 40-årige historie på MIGO-senteret over. Da flytter vi inn i helt nye og moderne lokaler i Hallset Hage. Du finner oss på den andre siden av rundkjøringen. Inngang rett ved Rema 1000.

Vi ønsker også vår nye lege Lars Christian Naterstad Lervik velkommen som kollega. Han tar allerede i mot nye pasienter.

Hallset Legesenter - Hele Livet!